Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Betoncoating

Kies Vloercoatingexpert voor multifunctionele en oersterke betoncoatings

Een betoncoating is de ideale afwerking om vloeren, constructieonderdelen en wanden te beschermen. Betoncoatings zijn multifunctioneel en verkrijgbaar in diverse varianten. Ook bij de renovatie van bijvoorbeeld kantoren, fabriekshallen of parkeergarages wordt betoncoating regelmatig door onze vloerspecialisten toegepast. Voordat de coating kan worden aangebracht, moet het beton grondig worden gereinigd door het te schuren of te vlamstralen. Wij maken het liefst gebruik van epoxy coatings bij het coaten van beton, maar coaten met een PU coating is uiteraard ook mogelijk. Een epoxy betoncoating is bij uitstek bestand tegen zware belasting van machines of chemische verontreiniging. PU coatings zijn hier iets minder goed tegen bestand, maar zijn bijvoorbeeld wel weer geschikt voor toepassingen in woningen of kantoorpanden.
De multifunctionele betoncoatings van Vloercoatingexpert.nl zijn in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Door de minimale laagdikte zijn deze coatings uitstekend te gebruiken bij renovaties en onderhoud van gebrouwen.

Handige antislip of antistatische coating laten aanbrengen door ons applicatieteam

De antislip betoncoating en de antistatische epoxycoating zijn allebei zeer functionele toepassingen. De antislip betoncoating biedt veiligheid aan bijvoorbeeld hellingbanen of fabriekshallen met veel verkeer van mensen en materieel. In ruimtes waar veel mensen of werknemers zich bewegen, is een antislip betoncoating zeker geen overbodige luxe. Met een gladde vloer is het wachten op een uitglijder. De antislip eigenschappen van dit type coatings kan veel nare ongelukken voorkomen. De antistatische coating, ofwel ESD (Electro Static Discharge) coating, biedt veiligheid in ruimtes waar kans bestaat op statische ontlading via de vloer. Beter gezegd: een ESD epoxy vloercoating voorkomt dat statische ontlading via de vloer wordt overgedragen op mensen of machines. Om deze elektriciteit efficiënt af te voeren, worden onder de vloerafwerking afvoerpunten ingebouwd. Dit type betoncoating is ideaal voor in bijvoorbeeld een serverruimte, productiecentra voor elektronica of andere ruimten waar met gevoelige apparatuur wordt gewerkt.

Betonlook of een kleurtje? Met onze krasvaste betoncoating kan het allemaal!

Met de betoncoatings van Vloercoatingexpert.nl kunt u alle kanten op. U kunt een ruimte een complete metamorfose geven en kiezen voor een opvallende kleur of u kunt kiezen voor een transparante coating als u de bestaande vloer alleen wilt beschermen. Er bestaat zelfs een ‘betonlook’ voor een stoere industriële uitstraling. Betoncoating droogt snel, dus kan makkelijk tussen bestaande bouwprocessen door worden aangebracht. Voor het aanbrengen is een kwalitatief goede ondergrond nodig in een niet al te vochtige, stofvrije ruimte. Ons applicatieteam heeft de perfecte apparatuur om de ondergrond te reinigen, te schuren of op te ruwen. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring met het inspecteren van werkvloeren en ondervloeren en kunnen onze specialisten heel goed inschatten welke betoncoating en preparatie van de ondergrond nodig is voor het beste resultaat.