Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Coating

Voor iedere vloer de optimale coating

Een coating is een bijzonder veelzijdig product dat in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar is. Er is altijd een coating die precies past bij uw wensen en uw situatie. Of u nou een vloercoating zoekt voor uw bedrijfsruimte of voor uw eigen woonkamer of badkamer; de mogelijkheden zijn eindeloos. Een vloercoating die op deskundige wijze is aangebracht is duurzamer dan de meeste andere vloeren en bovendien enorm onderhoudsvriendelijk.

Vloercoatingexpert helpt u bij het maken van een geïnformeerde keuze

De enorme keus in verschillende coatings kan voor de gemiddelde consument of ondernemer nogal overweldigend zijn. Ze zijn vaak ook nog eens verschillend in prijs en worden door veel verschillende bedrijven aangeboden. Hoe uit deze zee van informatie de juiste oplossing te kiezen? Gelukkig zijn onze coating experts door en door vertrouwd met onze producten en kunnen ze u gericht adviseren over het type coating dat geschikt is voor uw specifieke situatie. Om u een idee te geven van alle mogelijkheden, zetten we vast de hoofdcategorieën coatings die Vloercoatingexpert levert en appliceert voor u op een rij. Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs als u meer wilt weten welke coating voor u situatie het meest optimaal is.

Epoxy coating

Epoxy is een thermohardende kunststof. Goed uitgeharde epoxy is ijzersterk, en chemisch resistent. Epoxy coating is ook geschikt om op wanden aan te brengen en het vloeistofdichte materiaal geeft uw woning of bedrijfspand een langere levensduur. Een epoxy vloercoating kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Deze coating is verkrijgbaar in talloze kleuren en structuren en past daardoor in elk interieur, zowel thuis als op de werkvloer.

PU coating

De PU ( Polyurethaan) coating is opgebouwd uit twee componenten. In tegenstelling tot de epoxycoating, is de PU coating buigzaam en toch sterk en slijtvast. Een PU coating is kleurvast, zelfs bij UV licht, en is zowel geschikt voor vloerafwerking als voor wandafwerking. Een PU coating is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor een badkamerwand.

MMA coating

Een andere topper is de MMA coating. Het nadeel van bijvoorbeeld de epoxy coating, is de relatief lange uithardingtijd. Het is niet altijd mogelijk of wenselijk om de werkzaamheden van een bedrijf al die tijd stil te leggen. De MMA coating is ideaal voor als u zo min mogelijk overlast wilt ondervinden van de applicatie van uw nieuwe vloer. De MMA coating is gemaakt van speciale harsen die slechts twee uur nodig hebben om optimaal uit te harden. Een MMA coating kan volledig naadloos worden aangebracht, is bestand tegen zware chemische en mechanische belasting en is bovendien vloeistofdicht. Een MMA coating voldoet aan alle HACCP-normen. Ook het verkrijgen van een PVB-verklaring (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) is geen enkel probleem met een MMA coating.