Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Garagevloer coating

Garagevloer coatings van Vloercoatingexpert voldoen aan alle moderne eisen

Garagehouders weten dat een goed te reinigen garagevloer een must is voor hun garagebedrijf. Ons land telt zo’n 10.000 bedrijven die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van (vracht) auto’s. De regelgeving op het gebied van bodemverontreiniging en milieu voor deze sector wordt steeds strenger. De overheid stelt hoge eisen aan garagevloeren om het risico op bodemverontreiniging te beperken. Een vloeistofdichte garagevloer mag daarom niet ontbreken in uw garagebedrijf. De naadloze garagevloer coating van Vloercoatingexpert is daarom een slimme en toekomstgerichte investering. Niet alleen is deze coating vloeistofdicht, de coating is ook nog eens uitstekend bestand tegen chemische en mechanische belasting. Onze hoogwaardige garagevloer coating reduceert de kans op bodemvervuiling en dringt de onderhoudskosten van uw werkplaats aanzienlijk terug. De investering in een garagevloer coating verdient zichzelf uiteindelijk altijd terug.

De technische experts van Vloercoatingexpert weten precies welke coating het meest geschikt zijn voor uw garagevloer. Wij kunnen inschatten of de vloer eerst gereinigd, geschuurd gevlamstraald dient te worden. Wij zorgen voor een garagevloer coating die helemaal aan uw specifieke wensen en eisen voldoet en waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Geef uw garagevloer een nieuw leven met een duurzame epoxy coating

Epoxy is het juiste afwerkingsproduct om uw garagevloer te beschermen. Zware belasting van machines of materieel is geen probleem voor onze ijzersterke garagevloer coating. Deze is ultradun, zo’n 0,2 tot 0,3 millimeter, en wordt naadloos aangebracht over de bestaande ondergrond. Om de coating strak te kunnen aanbrengen, is een goede voorbereiding essentieel. De ondergrond moet vlak en vormvast zijn om de coating optimaal te laten hechten. Onze experts kunnen u adviseren over de juiste behandeling. In veel gevallen dient de ondervloer eerst geschuurd te worden en om verontreiniging te verwijderen kan vlamstralen noodzakelijk zijn. Om de coating op de juiste manier te laten uitharden, heeft de ruimte de perfecte temperatuur en vochtigheidsgraad nodig. Garagevloer coatings kunnen in diverse kleuren worden aangebracht, maar vaak is een matte coating genoeg om een egale vloerkleur te bereiken.

Speciale garagevloer coatings vergroten de arbeidsveiligheid

Om de veiligheid van uw garagevloer te vergroten, kunt u kiezen voor de antislip vloercoating. Het risico op uitglijden van personeel en slippende banden is groot in een ruimte waar veel met olie en chemische vloeistoffen wordt gewerkt. De antislip garagevloer coating heeft een hoge oppervlakteruwheid, waardoor de kans op ongelukken aanzienlijk wordt gereduceerd. Ook voor bijvoorbeeld hellingbanen of hefbruggen is onze antislip garagevloer coating aan te bevelen. De speciale coating kan perfect worden aangesloten op de aanwezige goten en putten. Onze speciale antistatische ESD garagevloer coating voorkomt elektrische ontlading via de vloer.