Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Gietvloer

Gietvloer

Bent u aan het kijken welke vloer u gaat aanschaffen, omdat u gaat verhuizen of omdat u het interieur wilt vernieuwen? Dan is het uitkiezen van een geschikte vloer soms best lastig. Veel mensen gebruiken vaak het materiaal vloer dat ze eerder ook hadden, gewoon omdat ze er bekend mee zijn. Toch zijn er heel wat keuzes mogelijk. De gietvloer is daar één van en dit type wordt steeds populairder, daarom vertellen we er graag wat meer over.

 

Welke vloer is geschikt voor u?

Het daadwerkelijk kiezen van een vloer is heel persoonlijk. Natuurlijk is het budget een belangrijk aspect en kwaliteit is daar vaak mee verbonden. Hoe het eruit ziet is natuurlijk de tweede overweging. Maar daarna zijn er meer factoren die mee kunnen spelen in uw keuze. Want hoe wilt u dat de vloer aanvoelt aan uw voeten? Een warm gevoel, of houdt u juist van strak en hard?

 

Eenvoudig onderhoud met de gietvloer

En wat dacht u van onderhoud? Een vloer moet ook onderhouden worden. Veel naden en groeven in een vloer vereisen dan ook een intensievere schoonmaakbeurt. Tevens is uw omgeving en gezinssamenstelling van belang: Want heeft u kinderen of woont er iemand met een handicap? Dan kan het zijn dat een vloer zonder drempels uw voorkeur heeft. Wat dat betreft is de gietvloer ideaal, deze vloeren zijn eenvoudig gelijkvloers te maken en eenvoudig te onderhouden.

 

Een gietvloer aanschaffen

Vaak kiest men niet voor een gietvloer, voornamelijk omdat het niet zo bekend is als de traditionele vloeren. Terwijl een gietvloer wellicht ook een hele geschikte vloer voor u zou kunnen zijn. De gietvloer wordt volledig naadloos gelegd, als een groot geheel, door alle kamers waar u de vloer wenst te hebben. Dit is heel gemakkelijk schoon te houden met alleen een beetje water. Daarbij is een gietvloer stof- en waterafstotend, dus heel hygiënisch! Om het af te maken, een gietvloer voelt lekker warm aan en is heel isolerend.