Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Over Vloercoatingexpert

Vloercoatingexpert.nl is de vloercoating specialist opererend vanuit Amsterdam voor opdrachtgevers in Nederland en over de grenzen. Wij zijn ruim 10 jaar actief in de coatingbranche en beschikken over een zeer goed geoutilleerd en deskundig applicatieteam dat werkt op basis van vastomlijnde en veilige werkmethodes. Samen met onze nationale en internationale leveranciers leveren wij alleen het beste voor onze klanten. Coatingsystemen die niet alleen beschikken over de noodzakelijke slimme en functionele eigenschappen, maar die ook nog eens UV-stabiel, antistatisch, oplosmiddelenvrij en anti-allergeen zijn en bovendien milieuvriendelijk van aard zijn.

Vloercoatingexpert bedient particuliere woningbezitters, VVE’s, retailers en ondernemers op maat. We kijken primair welk product past op bij de ondergrond en welke voorbereidende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Naast onze uitgebreide service en budgetcontrole-mechanismen voor grotere projecten, is Vloercoatingexpert ook geregeld het aanspreekpunt als het gaat om de toepassing van vloercoatings in een huiselijke omgeving. Voor woningbezitters en VVE’s alsmede ondernemers en retailers bieden wij aantrekkelijke voorwaarden en garanties op diverse coatingsystemen en producten.

Meer weten over onze organisatie of onze coatingproducten? Stuur uw mail naar info@vloercoatingexpert.nl of bel onze medewerkers tijdens kantooruren op: 020 – 846 36 94.