Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Parkeergarage vloercoating

Op zoek naar een goede vloercoating voor een parkeergarage?

Aan een publieke parkeergaragevloer worden hele andere eisen gesteld dan aan een gewone garagevloer. Wegbewijzering, parkeeraanduidingen, symbolen en goede verlichting zijn onontbeerlijk om de bezoekers hun weg te laten vinden. Een parkeergaragevloer moet bovendien goed te reinigen zijn om onvermijdelijke olievlekken te verwijderen. De ijzersterke epoxy vloercoatings van Vloercoatingexpert zijn een zeer duurzame en slimme economische oplossing voor deze specifieke parkeergarages. De epoxy coating zorgt voor een vloeistofdichte afwerking van de parkeergaragevloer, zorgt voor geluiddemping en een betere reflectie van de garageverlichting dan het veelal gebruikte gevlinderde of prefab beton. De parkeergarage vloercoating zorgt voor verbeterde functionaliteit en onderhoudsgemak voor de moderne parkeergaragevloer.

De bijzondere eisen die aan een publieke parkeergaragevloer worden gesteld

Zoals gezegd dient een publieke parkeergaragevloer aan specifieke eisen te voldoen. Parkeergaragevloeren moeten bestand zijn tegen rijdende en remmende autobanden en tegen agressieve stoffen, zoals bijvoorbeeld pekel in de winter. Een parkeergaragevloer moet voldoen aan de CUR/RBV-44 richtlijn (Aanbeveling 44 van het Civieltechnisch Centrum Uitvoering Research en Regelgeving, ofwel CUR). Om aan deze regelgeving te voldoen, moet een parkeergaragevloer onder andere over de juiste ruwheid beschikken, vloeistofdicht zijn, kortom, veilig zijn voor het verkeer. Bovendien moet de begane grondvloer van de parkeergarage extra bescherming bieden tegen bodemverontreiniging. Een speciaal bevoegde inspecteur controleert de vloer en, geeft indien goedgekeurd, de vereiste “Verklaring Vloeistofdichte Voorzieningen”. Met de ijzersterke epoxycoating van Vloercoatingexpert voldoet uw parkeergaragevloer in één klap aan alle eisen. Deze coating is geschikt voor bijna iedere ondergrond en heeft een snelle uithardingstijd. Binnen 24 uur is uw parkeergaragevloer voorzien van een naadloze en veilige afwerking.

Parkeergarage vloercoatings van Vloercoatingexpert, tevens geschikt voor particulieren en VVE’s

Ook voor de renovatie of het aanleggen van parkeergarage vloeren van particulieren, woningbezitters en VVE’s biedt ons ruime assortiment coatings de perfecte oplossing. Onze diverse parkeergarage vloercoatings zijn geschikt voor iedere ondergrond, zowel geasfalteerde oppervlakken als een betonnen ondergrond. VVE’s profiteren van de vaste lage prijzen die wij via onze leveranciers kunnen bedingen voor de coatings. Wij denken met u mee over de beste en meest economische oplossing voor uw collectieve parkeergaragevloer. We hebben coatings voor speciale toepassingen en ondergronden, zoals de antislipcoating, coatings met extra bescherming tegen chemische belasting of coatings voor optimale geluiddemping en lichtreflectie in uw parkeergarage. Deze speciale coatings verhogen de veiligheid van uw parkeergaragevloer.

Wilt u de bestaande parkeergaragevloer renoveren? Dan bent u bij Vloercoatingexpert aan het juiste adres. Onze oersterke parkeergarage vloercoatings voorzien uw parkeergaragevloer van een naadloze en duurzame afwerking, zodat de vloer weer jarenlang mee kan.