Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

PU vloercoating

PU vloer coatings van Vloercoatingexpert

Innovatie en ontwikkelingen op het gebied van vloercoatings hebben in de afgelopen jaren hoogwaardige PU vloercoatings opgeleverd. Wij werken graag met polyurethaan vloercoatings in openbare gelegenheden, kantoren of bijvoorbeeld winkels. Maar ook in badkamers en sanitaire voorzieningen is een PU vloercoating een favoriete oplossing. Een PU vloercoating kan naadloos worden aangebracht en zorgt voor een waterdichte, vuilafstotende en scheuroverbruggende vloer. Een PU gietvloer behoort ook tot de mogelijkheden. Deze afwerking bestaat uit verschillende lagen en is ideaal om kleine hoogteverschillen mee te overbruggen. Bovendien zorgt de PU gietvloer voor extra geluiddemping. Bij een PU vloercoating heeft u de keuze uit ontelbare matte of glanzende kleuren en een antisliplaag behoort ook tot de opties. Wij vertellen u graag meer over dit prachtige product en kunnen samen met u kijken welke vloercoating het meest geschikt is voor uw situatie.

De PU vloercoating nader bekeken

Om de kwaliteiten van de PU vloercoating nader uiteen te zetten, kunnen we de vloercoating het beste tot in detail onder de loep nemen. Een PU vloercoating bestaat meestal uit één of twee dunne lagen met gezamenlijke dikte van 0,1 tot 0,3 millimeter. De PU vloercoating is buigzamer en flexibeler dan een epoxycoating, waardoor het materiaal minder gevoelig is voor scheurtjes. Voor ruimtes met een zware chemische of mechanische belasting raden wij altijd de epoxy coating aan. Voor ruimtes die minder intensief worden gebruikt is de PU vloercoating ideaal. Een PU vloercoating is duurzaam, vloeistofdicht en eenvoudig schoon te maken. Een polyurethaan coating wordt rechtstreeks op de werkvloer aangebracht door twee componenten (een isocyanaat en een alcoholische polyol) te mengen tot een vloeibare en makkelijk uit te smeren substantie. De PU vloercoating wordt aangebracht met roller of kwast en is toepasbaar op de meeste ondergronden, zelfs een houten ondervloer. De coating is binnen 24 uur uitgehard. Onze applicateurs zorgen ervoor dat de coating veilig en onder de juiste omstandigheden wordt aangebracht.

Met PU vloercoatings bereikt u spectaculaire resultaten

PU vloercoatings zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende matte of glanzende kleuren. Een PU vloercoating kunt u helemaal volgens uw eigen wensen aanbrengen en met de ‘special effects’ geeft u de vloer een persoonlijke touch. Maak van uw vloer een ware eyecatcher door bijvoorbeeld afbeeldingen of prints aan te brengen onder de coating. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een PU vloercoating is de keuken- of badkamervloer van uw dromen binnen handbereik en ook bij professionele toepassingen zorgt een PU vloercoating voor een extra dimensie. Wat dacht u van een winkelvloer die naadloos aansluit bij uw huisstijl of uw bedrijfslogo verwerkt in uw showroomvloer? Onze adviseurs brainstormen graag met uw mee over een duurzame PU vloercoating op maat.