Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Vloeistofdichte coating

De vloeistofdichte coating van Vloercoatingexpert biedt de vloer van uw woning, winkel of kantoorruimte extra bescherming. Onze hoogwaardige vloeistofdichte polyurethaan en epoxy coatings voorkomen dat water of andere vloeistof wordt opgezogen door de ondergrond en voor lelijke vlekken zorgt. Op werkplekken waar gewerkt wordt met chemische stoffen en zware materialen, zorgt een epoxy coating voor de juiste bescherming. Deze vloeistofdichte coating is eenvoudig te reinigen en laat olie, vetten en andere chemische stoffen niet doordringen in de werkvloer. Vloeistofdichte polyurethaan en epoxycoatings zijn multifunctioneel en geschikt voor verschillende ondergronden. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in honderden verschillende kleuren, ze zijn geheel op maat te appliceren. Onze polyurethaan coatings worden veel gebruikt voor badkamers, sanitaire units en keukens in showrooms of in de horeca. Polyurethaan coatings hebben een fantastische uitstraling en zijn in oneindig veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Gaat u voor een ruige betonlook of kiest u voor een opvallende kleur? Het kan allemaal met deze superieure vloeistofdichte coatings van Vloercoatingexpert.

Epoxy coating van Vloercoatingexpert: solide en vloeistofdicht

Vloeistofdichte epoxy coatings zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waar hygiëne de hoogste prioriteit heeft. Epoxy is een thermohardende kunststof en is uitstekend bestand tegen vervuiling door chemische stoffen of olie. Onze vloeistofdichte epoxy coating is onderhoudsvriendelijk, vloeistofdicht en vuilafstotend en wordt daarom veel toegepast in fabriekshallen, garages, bakkerijen, slagerijen en andere productieruimtes. Door speciale toevoegingen kan een epoxy coating bovendien een antistatische of antislip afwerking krijgen. Een antistatische of ESD epoxycoating (ESD = Electro Static Discharge) zorgt ervoor dat statische ontlading rechtstreeks wordt afgevoerd naar vaste punten in de vloer. Dit voorkomt dat mensen of gevoelige machines worden gehinderd door deze statische ontlading. Bij ondergronden die onstabiel en onregelmatig zijn, kunt u het beste kiezen voor een epoxy gietvloer in plaats van een epoxy coating. De dikkere afwerking van een gietvloer voorkomt dat de epoxy op de oneffen ondergrond gaat scheuren.

De vloeistofdichte polyurethaan coatings van Vloercoatingexpert

In ruimtes waar vloeistofdichtheid de hoogste prioriteit heeft, zoals badkamers en sanitaire voorzieningen, zijn polyurethaan coatings de beste oplossing. Behalve functioneel, is een vloeistofdichte polyurethaan coating ook bijzonder esthetisch aan te brengen. Een PU coating is in honderden verschillende kleuren en combinaties verkrijgbaar en is het perfecte product om een saaie ruimte een spectaculaire metamorfose te geven. Voor iedere smaak en stijl is er een passende PU coating te vinden, waarmee u een ruimte uw eigen unieke stijl kunt geven. Onze vloeistofdichte polyurethaan coatings zijn de laatste jaren razend populair geworden en dat is niet zo vreemd, want PU coatings zijn toepasbaar op iedere ondergrond en geven iedere ruimte een frisse en moderne uitstraling. Naast de oneindige keus in kleuren en kleurencombinaties, is het ook nog mogelijk om de PU coating een spectaculair effect te geven door onder de transparante coating een print aan te brengen. Creëer uw eigen hoogwaardige vloeistofdichte afwerking met de polyurethaan coatings van Vloercoatingexpert.