Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Vloercoating prijs

Te lage vloercoating prijs, meestal geen goede basisgrondstoffen

Binnen onze branche zijn veel prijsvechters actief die tegen zeer goedkope tarieven hun producten aan de man brengen. Met lage vloercoating prijzen die naar alle waarschijnlijk niet erg reëel zijn. De pure kwaliteit van basisgrondstoffen wordt tijdens het vergelijken van vloercoating prijzen nog wel eens vergeten, men kijkt in het algemeen alleen naar de prijs per m2, alsof deze alleen zaligmakend is. Als erkende coatingspecialist wijzen wij u erop dat Vloercoatingexpert alleen werkt met leveranciers die hun kwaliteit allang hebben bewezen, voor een vloercoating prijs die kwaliteit garandeert. Leveranciers die bijvoorbeeld kunnen bewijzen met productcertificaten dat een vloercoating inderdaad UV-stabiel is en blijft. Niet alleen vormen deze leveranciers een onlosmakelijk onderdeel van onze bedrijfsketen, maar zorgen ze er ook voor dat wij snel op nieuwe ontwikkelingen kunnen inspelen.

Waaruit bestaat de vloercoating prijs nou precies?

€ 50, € 70 of € 85 per m2? Met welke prijs moet u rekenen als u denkt aan een vloercoating? Afhankelijk van het door u gekozen systeem, op basis van epoxy of polyurethaan, moet u vooral denken aan het verschil in prijs door de specifieke behandeling van de ondergrond. Voor € 30,- kunt u bij een doe-het-zelf shop al een 1-laags epoxycoating systeem aanschaffen voor 6 m2 vloeroppervlak. Waarschijnlijk niet het meest stabiele product maar als doe-het-zelver komt u met deze lage vloercoating prijs prima voor de dag. Werkzaamheden om de ondergrond stabiel en vlak te maken zijn daarin uiteraard nog niet berekend. De prijs van een vloercoating wordt hoger per m2 als u een moeilijk te behandelen ondergrond heeft die u intensief moet laten behandelen. In het algemeen kan men stellen dat epoxyproducten goedkoper zijn dat de polyurethaan coatings, maar ook binnen de range van PU producten bestaan vele verschillen in prijs. Soms gaat het om coatings die ook op gietvloeren kunnen worden aangebracht, zogenaamde topcoatings van zeer goede kwaliteit, met een bijbehorend hoog prijskaartje.

Voorlichting over uw vloercoating prijs, uw offerte op maat

Vloercoatingexpert geeft op basis van uw specifieke situatie een totale vloercoating prijs voor de te leveren meters. In deze totaalprijs zitten vanzelfsprekend alle noodzakelijke werkzaamheden die wij moeten verrichten om de ondergrond vakkundig te prepareren. Voor een verontreinigde ondergrond kan dat een stuk schelen in de vloercoating m2-prijs. Voor een nauwkeurige vaststelling van de prijs is het zaak een offerte aan te vragen. Het kan noodzakelijk zijn dat wij de bestaande ondergrond moeten inspecteren om onze prijsaanbieding en onze vloercoating prijs nauwkeurig op te stellen. Onze technische advisieurs komen graag bij u langs voor de inventarisatie van uw vloer.

Zoekt u een coating of vloerafwerkingssysteem dat past binnen uw budget?

Vraag een offerte aan via info@vloercoatingexpert.nl of bel ons via 020 – 846 36 94.