Bekijk ons portfolio

fotos gietvloer

Klanten aan het woord

prachtige gietvloer foto's

Neem contact op

gietvloer bedrijf

Offerte aanvragen

prijs gietvloer

Vloercoatings

Moderne vloersystemen en coatings waar u echt iets aan heeft

Bij Vloercoatingexpert hebben wij de laatste 10 jaar honderden applicatiesystemen de revue laten passeren. De beste systemen zijn op maat bedacht voor juist die specifieke doelgroep en die specifieke ondergrond. Kiest u voor een epoxyvloer of een epoxyvloercoating, dan kiest u voor een zeer mechanisch en chemisch belastbare afwerking. Op onze epoxyvloer pagina vindt u overzichtelijke informatie en wordt het verschil tussen gietvloeren en coatings nog eens duidelijk uiteengezet. Zoekt u informatie over zogenaamde ESD vloeren? Binnen onze site zetten wij alle voordelen van de deze antistatische vloer voor u op een rijtje. Bent u op zoek naar een speciaal vloersysteem voor een garage of zoekt u een goede betoncoating om uw vloer te behandelen? Bij Vloercoatingexpert komt u alles te weten over de diverse soorten betoncoatings, ondergronden en specifieke oplossingen.

Industriƫle vloercoatings en coatings voor huis- tuin- en keukengebruik

Naast vloercoatings voor huis- tuin- en keukengebruik, levert Vloercoatingexpert ook coatings voor industrieel gebruik. Zoekt u een erkend applicatiebedrijf om uw fabriekshal of productieruimte van een hoogwaardige coating te voorzien? Wij hebben zeer uitgebreide ervaring mat de toepassing van allerlei epoxyproducten om uw fabrieksvloer te verduurzamen. Ook voor de behandeling van parkeergarages kunt u bij de experts van Vloercoatingexpert terecht. Voor elk ruimtegebruik kijken onze technische adviseurs naar de daadwerkelijke kwaliteitseisen die op uw situatie van toepassing zijn.

Coating advies op maat

Of u nu een polyurethaan vloersysteem kiest of een afwerking op basis van epoxy, de expertise van Vloercoatingexpert zorgt ervoor dat uw vloer er voor de komende 20 jaar weer netjes bij ligt. Wij kennen als geen ander de eisen die aan bijvoorbeeld openbare garagevloeren worden gesteld, de problemen die bij het leggen van een ESD vloer in een productiefaciliteit kunnen voorkomen en de milieuwetgeving die steeds strengere eisen stelt aan bodembeschermende maatregelen. Samen stellen we een vloersysteem op maat samen, een product dat zichzelf al ruimschoots heeft bewezen en waarmee ons applicatieteam al vaker mee heeft gewerkt. Producten of vloersystemen waarmee wij geen ervaring hebben, worden door ons niet ” in de markt gezet”, simpel omdat wij kwaliteit en vakkundig werk willen garanderen.

Milieuvriendelijke vloersystemen en coatings

Ook Vloercoatingexpert is de laatste 10 jaar steeds meer overgestapt op gezondere en milieuvriendelijke coatingsystemen. Producten zonder oplosmiddelen die tijdens de verwerking niet snel verdampen en die niet voor gezondheidsrisico’s voor ons personeel of onze klanten zorgen. Ook worden tijdens het proces van mengen en appliceren de noodzakelijke veiligheidsrichtlijnen in acht genomen. Elk jaar controleren wij of onze werkwijze en veiligheidsmaatregelen nog up-to-date zijn.